Kiwa en R2B bundelen krachten in markt Fire Safety & Security

Kiwa NV in Rijswijk en R2B Inspecties BV in Zaltbommel bundelen hun inspectie-, audit- en opleidingsactiviteiten in de brand- en inbraakbeveiligingssector. De samenwerking biedt u als klant het voordeel van een one-stop-shop. De kennis en ervaring van R2B vormt een uitstekende aanvulling op het bestaande portfolio van Kiwa in deze markt. Kiwa biedt op haar beurt R2B – en daarmee u – toegang tot een breed Europees netwerk. Door de samenwerking ontstaat in Zaltbommel een specialistisch bedrijf met zo’n 150 medewerkers dat een compleet dienstengamma biedt voor (fire) safety en security op het terrein van leven, eigendom en milieu. Onafhankelijk, objectief en integer.

Door samen te gaan met Kiwa kunnen we u een breed Europees netwerk aanbieden en verrijken we ons dienstenportfolio op het gebied van (fire) safety en security met complementaire expertise in uiteenlopende Europese accreditaties en notificaties. Ook op het gebied van opleidingen kunnen we u, in een wereld waarin overheidseisen steeds verder worden aangescherpt en de behoefte aan kennis en ondersteuning hand over hand toeneemt – nog beter ondersteunen. Onze huidige (inspectie)werkzaamheden zetten we voort vanuit Zaltbommel, zoals u van ons gewend bent.

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering als haar kernactiviteit heeft. Dit wordt ondersteund met inspectie, keuring, technologie, training en data services. Kiwa bouwt voor klanten aan vertrouwen in producten, processen, systemen en mensen in vrijwel alle marktsegmenten, variërend van energie- en drinkwatervoorziening, bouw, mobiliteit, veiligheid, zorg, food, feed & farm tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf is al jaren actief op de markt voor (fire) safety en security. Kiwa heeft meer dan 1.600 medewerkers in ruim 50 vestigingen in negen Europese landen, Turkije, China, Zuid-Korea, Taiwan, India en negen landen in Latijns-Amerika.

Wij zijn ervan overtuigd dat ons samengaan met Kiwa ons allen vérder brengt als het gaat om inspecties, audits en opleidingen op het terrein van brand- en inbraakbeveiliging – en mogelijk nog veel andere markten. Ik heb er vertrouwen in dat u, onze relatie, die visie deelt. Op een mooie toekomst!

Met vriendelijke groet,


Anton van Ballegooijen

Directeur R2B Inspecties BV

 

Download persbericht